Kittens

  • * * * * * * * * *   in mei verwachten wij Ragdoll kitens   * * * * * * * * * *

Heel af en toe zullen wij een nestje kittens mogen verzorgen van onze poezen.580

De socialisatie vinden wij erg belangrijk. Onze kittens groeien daarom ook op in de woonkamer waar zij in contact komen met alle dagelijkse bezigheden; stofzuigen, bezoek, geluiden en natuurlijk onze hond. Ze worden overloaded met knuffels en aandacht, maar ook nageltjes knippen, oortjes en tandjes checken, kammen en zindelijk maken zijn belangrijke taken.

Door het socialiseren past een kitten zich gemakkelijker aan in een nieuwe omgeving en is het menselijk contact gewend. Ieder kitten heeft zijn eigen karakter, zo zijn er kittens die enorm knuffelig zijn en direct op mensen afrennen maar er zijn ook kittens die wat rustiger zijn en eerst even de kat uit de boom kijken. 

Omdat we vinden dat we het verplicht zijn aan onze kittens, willen we enkel nieuwe baasjes voor hen die ze met net zoveel liefde en zorg omringen als wij dat aan het begin van hun leven doen.

Kittens die bij ons geboren worden komen uit ouders die getest worden op erfelijke afwijkingen, ze worden getest op bloedgroep, Fiv/Felv (kattenaids en leukemie), en HCM/PKD (hart en nieren). Ook krijgen onze Ragdolls jaarlijks een inenting tegen katten- en niesziekte. Alle testen van de ouders zijn in te zien tijdens een bezoek aan onze cattery.

Bent u op zoek naar een lief, sociaal, aanhankelijk en prachtig pluizebolletje, lees dan ons kittenbeleid.

Kunt u zich hierin vinden neem dan vrijblijvend contact met ons op.